Saturday, May 29, 2010

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ!



Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ!

Είναι ένα κάλεσμα Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της χιλιόχρονης Ελληνικής Αυτοκρατορίας που στάθηκαν Πιστοί στον όρκο τους και στο μεγαλείο του Ελληνισμού και αντιστάθηκαν μέχρι τέλους στην βαρβαρική λαίλαπα.

Είναι ακόμη η συγκέντρωση αυτή μία ευκαιρία να εκφράσουμε, έχοντας σαν σύμβολό μας αυτούς τους λίγους γενναίους, που αντιστάθηκαν ενάντια στην πλημμύρα των βαρβάρων αλλά και στην δειλία των πολλών, να εκφράσουμε την αντίθεσή μας και την θέλησή μας να αγωνιστούμε ενάντια στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας. Ενάντια στην υποδούλωση της χώρας μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους, ενάντια στην διαφθορά του πολιτικού κατεστημένου και τις απειλές, που υπάρχουν σήμερα ενάντια στην Πατρίδα μας.
Οι Μεγάλες Ιδέες δεν πεθαίνουν όσο υπάρχουν άνθρωποι να ονειρεύονται, πεθαίνουν μόνο όταν οι άνθρωποι καταντούν μικροί, φτηνοί και τιποτένιοι. Όλοι στην Πλατεία Μητροπόλεως για να δώσουμε το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης! Να μη αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να ανοίξει τη Κερκόπορτα στα τείχη της Πολιτείας των Ελλήνων!

No comments:

Post a Comment