Saturday, May 31, 2008

Δυναμική Πορεία Εθνικιστών στο κέντρο της Αθήνας
Συγκέντρωση Τιμής και Πορεία εκατοντάδων Εθνικιστών που σταμάτησε και στην Πλατεία Κολοκοτρώνη για την εκπλήρωση του χρέους μας προς τους Ήρωες των Ιμίων!

• Χιλιάδες Έλληνες χειροκροτούσαν τους Εθνικιστές στο κέντρο της κατάμεστης Αθήνας το απόγευμα της Πέμπτης.


Σε δυναμική συγκέντρωση και πορεία εξελίχτηκε, η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης, με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινουπόλεως.Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα, όταν τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, συγκεντρώθηκαν για να προετοιμάσουν τον χώρο, ενώ την ίδια στιγμή, εκατοντάδες Εθνικιστές κατέφθαναν στην Μητρόπολη Αθηνών.Σε μια χώρα που η ηγεσία της έχει παραδώσει κάθε Ιερό κι όσιο για τον Ελληνισμό, στην Λήθη και το ιδιοτελές συμφέρον, με τις σύγχρονες «κεκρόπορτες» να χάσκουν ορθάνοιχτες, η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε όπως κάθε χρόνο, μια μικρή παραφωνία που ταράζει τα νερά εκείνων που θέλουν να μετατρέψουν τους Έλληνες σε Λαό μοιρολατρών με ελάχιστη περηφάνια και περισσή μανία κατανάλωσης.


Με Ελληνικές Σημαίες, δάδες, Μαυροκόκκινα Λάβαρα και τη δυνατή Φωνή των Εθνικιστών, αποδόθηκαν Τιμές στον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και καταγγέλθηκε το καθεστώς που δυναστεύει την Πατρίδα μας.Σε αυτή την εκδήλωση, κάτω από το άγαλμα του τελευταίου υπερασπιστή της Πόλεως, η οποία δεν διαφημίστηκε από κανένα μεγάλο μέσο της «ενημέρωσης» που προσφέρουν οι δημοκόποι, ακούστηκε για άλλη μια φορά το Χρέος των Ελλήνων Εθνικιστών έναντι της Ιστορίας και κατατέθησαν στεφάνια. Ιδιαίτερη μνεία, πρέπει να γίνει και στο στεφάνι που έστειλε ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού Στρατηγός Ντερτιλής.
Τον λόγο πήραν ο εκπρόσωπος του πυρήνα της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο, υπενθυμίζοντας πως η θεώρηση της «μικράς κι εντίμου Ελλάδος» έπληξε την μαρτυρική Μεγαλόνησο, ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας καθώς και ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος έδωσε το έναυσμα για πορεία προς την πλατεία Κολοκοτρώνη, ώστε «να εκπληρωθεί η φετινή εκκρεμότητα των Εθνικιστών» όπως χαρακτηριστικά είπε και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα αφού οι Εθνικιστές είχαν πράγματι χρέος να κάνουν Προσκλητήριο στην Μνήμη των τριών Αξιωματικών που δολοφονήθηκαν στα Ίμια. Επίσης μίλησε ο εκδότης της εφημερίδας Στόχος, Σάββας Χατζηπαρασκευάς αλλά και εκπρόσωπος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ.
Έτσι, ακολούθησε πορεία προς την πλατεία Κολοκοτρώνη, όπου κράτος, «αφεντικά» και παρακράτος απαγόρευσε πριν από λίγους μήνες την ετήσια μεγάλη Εθνικιστική συγκέντρωση. Κι εκεί, για άλλη μια φορά ακούστηκε το προσκλητήριο νεκρών το ονοματολόγιο του οποίου συμπληρώνουν οι Ήρωες της νέας Ελλάδας. Οι Εθνικιστές στην συνέχεια, συνέχισαν την πορεία τους στην οδό Σταδίου, προς την πλατεία Ομονοίας όπου και την ολοκλήρωσαν, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής με τον Ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε στάση προσοχής.
Η όλη εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από απόλυτη πειθαρχία και επιτυχής. Όχι μόνο από την συμμετοχή των Εθνικιστών αλλά και από το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της πορείας μας, χιλιάδες Ελλήνων είδαν από κοντά κάποιες εκατοντάδες Εθνικιστών να ανεμίζουν Ελληνικές Σημαίες στο κέντρο της Αθήνας σε ώρα αιχμής και δίχως να σημειωθεί το παραμικρό περιστατικό…
Σε κάθε περίπτωση εμείς οι Χρυσαυγίτες δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Αγώνας μας συνεχίζεται. Με φανατισμό, με Πίστη, ακούραστα και με επιμονή…
No comments:

Post a Comment